Hollandse Souvenirs

Geschenken met betekenis

Bij de Holland Winkel zijn we altijd op zoek naar geschenken die laten zien wat Nederland is en betekent. En dat kan heel klein zijn, of iets heel groots. Voor een verre vriend(in), van opa en oma voor de nieuwe baby in het buitenland, of een goede zakenrelatie die op bezoek komt. Nederland betekent voor ons allemaal hetzelfde, maar toch iets anders.

Nederlandse kwaliteit, wereldwijd bezorgd.

De Hollandwinkel is al sinds 2002 wereldwijd leverancier van echte Nederlandse souvenirs en producten. Wij leveren goede & goedkope traditionele Hollandse souvenirs, delfts blauw, cadeau's, relatie geschenken en andere typisch hollandse specialiteiten in zowel Nederland als daarbuiten via onze website en webwinkel. 

Snelle levering

Wij leveren uit voorraad. Als u voor 15:00 uur bestelt, verzenden wij - indien producten voorradig zijn - nog dezelfde dag uw pakket, uw pakket wordt dan de volgende werkdag bezorgd. Indien het sporadische geval dat een product niet in voorraad is, krijgt u altijd een email met de geplande verzenddatum.

Delfts blauw winkel

In onze Delfts blauw winkel hebben we een uitgebreide sortering van de mooiste delfts blauwe souvenirs. Van delfts blauwe vazen tot appliques en wandborden. Alle delfts blauwe souvenirs worden zorgvuldig ingepakt voor de verzending.

Persoonlijke service

U kunt uw bestelling of vragen ook per email aan info@hollandwinkel.nl doorgeven.

Wij leveren aan particulieren en bedrijven.

Blog