Delft Blauw Geboortebordje voor de nieuwe baby

Delft Blauw Geboortebordje voor de nieuwe baby

Bent u op zoek naar een heel speciaal kraamcadeautje om de geboorte van een nieuwe baby in de familie te vieren ? Ons Delfts blauwe geboortebordje geeft een echt Nederlands tintje aan de baby kamer, waar deze ook ter wereld mag zijn.

De Holland winkel heeft een speciaal Delfts blauw geboortebordje dat alle details van de geboorte vastlegt. Op het bordje staat een oud Hollandse baby kamer afgebeeld met achter de baby een oud Hollandse staande klok. De naam van de baby, samen met zijn of haar geboorte gewicht, en de tijd waarop de baby geboren is worden door een kunstenaar in het bordje geschilderd en daarna in het glazuur gebakken.

Het bordje kan opgehangen worden aan de muur, of op een kleine standaard gezet worden in een kast of op een dressoir. Het is een herinnering waar vele jaren naar gekeken kan worden.

We zijn een aantal jaar geleden begonnen met het maken van de bordjes en we hebben door de jaren heen baby slaapkamers in de hele wereld versierd met deze bordjes.

Hoe lang duurt het om een bordje te laten maken?

Het duurt twee tot vier weken om het bordje te maken en te beschrijven. Bestel het geboortebordje daarom op tijd!

U kunt het geboortebordje via onze website bestellen.

Wat staat er op het bordje ?

De naam, geboorte datum, lengte en gewicht worden in de rand van het bordje geschilderd, de geboorte tijd word aangeven op de klok in de tekening.

Een speciale persoonlijk boodschap van een aantal woorden kan eventueel op de achterkant van het bordje geplaatst worden.

Het is natuurlijk ook heel goed mogelijk om een geboortebordje te maken voor de oudere broertjes & zusjes !

Hoe worden de bordjes verstuurd ? 

Omdat de geboortebordjes naar alle continenten gaan, worden ze daarom door ons extra zorgvuldig verpakt voordat ze verstuurd worden. U ontvangt van ons een track & trace code waarmee u uw cadeau over de hele wereld kunt volgen.

Delen